In this area you will be able to see and read about few of the types I have contact with.

Sport has been an important part of my life ever since I started practicing trough organized training sessions with various mentors.

I thank all the people that came into my life and especially my family that raised, supported, taught and prepared me to be the man I am today.

Physical exercise works best combined with psychical. Try keeping a balance between the two and you will hold the secret to and for a healthy life.

In the image: me and 3 dear friends at the end of August 2016, taken from an awesome updownhill bike ride. 

Sportul este și a fost din prima clipă un element important din viața mea. Îmi aduc aminte că eram foarte mic, undeva în jurul vârstei de ~5 ani când făceam un tip de karate cu un bătrânel asiatico-românaș.
Până când..
Moș Nicu a venit cu un cadou în seara de decembrie, când trebuia să mă duc la antrenament și prea fericit de mașinuța cu telecomandă care era o reală comoară despre care voiam să știu totul, am învățat să fac alegeri de mic. Atunci am ales mașinuța.
Am regretat mai apoi alegerea luată. Ai mei au avut grijă să fiu responsabil și să nu mă răsfețe și le mulțumesc pentru asta. Odată descoperit cadoul pe care mereu îl căutam cu ardoare de explorator, cu fiecare ocazie a vreunui moș, mi-au fost prezentate opțiunile: mașinuța care oricum mă aștepta acasă după antrenament sau continuitatea antrenamentului de karate.
Cine a zis că ce-i în mână nu-i minciună, trebuia să precizeze că sunt și excepții.
Despre mine și sport sunt multe de spus și probabil voi crea mai multe subnivele în meniul acesta cât de curând posibil. Sunt tot pe fugă.. ironia sportivă e prezentă mereu.

De nu-i cu durere, lasă o părere. (Feedback below)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s